Karadjordjeva 19 , 32300 Gornji Milanovac

Radno vreme

Ponedeljak-Subota: 10:00–18:00 Nedelja: ZATVORENO

Pozovite nas

0605040321

Popunite formu za pomoc ispod.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
No Products in the cart

Karadjordjeva 19 , 32300 Gornji Milanovac

Ponedeljak-Subota: 10:00–18:00 Nedelja: ZATVORENO
0605040321

Popravka TV-a

Interested in this service?

If you are not from Serbia and you need this service you can contact us via Viber, Email , or contact form .
Contact us for service
Smart TV Repair
рсд450
Order Service

Danas na tržištu postoje različiti proizvođači tv uređaja. Neki daju garanciju na godinu dana, neki na dve ili tri godine. Kod nas se ustalilo mišljenje da bilo koji kućni aparat funkcioniše sve dok ima garanciju, a kada garancija istekne, gotovo. Ako su kućni aparati u pitanju, to je izgleda postalo pravilo. E sada, u određenim slučajevima nije kupovina novog uređaj najbolje rešenje. svakako, ako ste planirali stari televizor da zamenite novim, a uz to je došao i kvar, onda tu nema dalje polemike. Odluku ste doneli i pre nego što se tv pokvario, stoga ne bismo da sugerišemo da li je popravka televizora bolje i isplativije rešenje.

Međutim, kada se dogodio nepredviđen kvar i kada nise u mogućnosti da priuštite novi televizor, onda je jedino rešenje da odredite da li se isplati popravljati ga.

Ponekad, bilo zbog godine proizvodnje, kvaliteta, ali i zloupotreba uređaja, televizori se kvare. U zavisnosti od oštećenja i starosne dobi, ali i od vrste televizora zavisi da li je popravka televizora isplativa. Veoma lako možete da saznate da li je moguća popravka televizora.