Karadjordjeva 19 , 32300 Gornji Milanovac

Radno vreme

Ponedeljak-Subota: 10:00–18:00 Nedelja: ZATVORENO

Pozovite nas

0605040321

Popunite formu za pomoc ispod.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
No Products in the cart

Karadjordjeva 19 , 32300 Gornji Milanovac

Ponedeljak-Subota: 10:00–18:00 Nedelja: ZATVORENO
0605040321

Usluge koje vam nudimo !

Popravka telefona & tableta

Dijagnostika, servisiranje i popravka telekomunikacionih uređaja i opreme, pre - konfiguracija i promene softvera kao i programska podrška mobilnih telefona, uz korišćenje moderne opreme i principa servisiranja identičnim onima koji se primenjuju u autorizovanim servisnim centrima u Evropi.

PC & Mac Popravka

U servisu računara PC ZONE vršimo sve vidove popravki (servisa) vašeg desktop računara. Tu smo zbog Vas i trudićemo se da Vam izađemo u susret i da Vam budemo od pomoći pri svakom kvaru i problemu na Vašem računaru.

Popravka konzola

Specijalnost nam je sevrvis svih vrsta konzola na tržištu kao što su: Playstation 3, 4 i 5, Xbox 360, Xbox One, Xbox X i Nintendo switch konzole. Veliko iskustvo u servisiranju konzola i dodatne opreme kao što su džojstici i kontroleri sa sve vrste konzola.

TV popravka

Danas na tržištu postoje različiti proizvođači tv uređaja. Neki daju garanciju na godinu dana, neki na dve ili tri godine. Kod nas se ustalilo mišljenje da bilo koji kućni aparat funkcioniše sve dok ima garanciju, a kada garancija istekne, gotovo. Ako su kućni aparati u pitanju, to je izgleda postalo pravilo. E sada, u određenim slučajevima nije kupovina novog uređaj najbolje rešenje. svakako, ako ste planirali stari televizor da zamenite novim, a uz to je došao i kvar, onda tu nema dalje polemike. Odluku ste doneli i pre nego što se tv pokvario, stoga ne bismo da sugerišemo da li je popravka televizora bolje i isplativije rešenje.

Servis rigova za kopanje kriptovaluta

PC ZONE servis vam nudi servisiranje masina za kriptovalute , prodaju i podesavanje masina kako bi sto lakse presli u novu eru digitalnog novca.

Ugradnja video nadzora

Firma PC ZONE vrsi ugradnju i digitalnog i analognog nadzora. Bezicne kamere za video nadzor pružaju mogućnost prenosa slike preko internet mreže što omogućuje gledanje, snimanje i pretragu snimljenog materijala sa bilo kog mesta putem PC računara ili mobilnog telefona. I upravo taj video nadzor preko interneta (WiFi) i mobilnog telefona je jedna od glavnih prednosti ovog sistema, jer vam daje mogućnost da konstantno i u svakom trenutku sve imate pod kontrolom.

Niste pronasli resenje za vas problem ovde?

Popunite formu za pomoc ispod.

[contact-form-7 404 "Not Found"]